Julehjælp 2021

Julen er for mange mennesker lig med glæde, hygge, varme og fællesskab. Men nogle mennesker oplever desværre, at de f.eks. må skuffe sine børn, fordi der ikke er økonomi til enten gaver, juletræ eller fest… Så kan julen lige pludselig være lig med bekymring, smerte og ensomhed. 

Disse mennesker vil vi gerne være med til at give en tiltrængt håndsrækning – og dermed få lov til at opleve den varme og glæde man selv bliver fyldt af ved at dele juleglæden med andre! 

Hvis du vil være en del af dette og dermed tage et lokalt, socialt ansvar midt den travle juletid, kan du støtte julehjælpen:

Billede af Juletræ
  • Via indbetaling i din bank. 
    Send beløbet til konto: Reg. 5059 kontonummer 0001134734.  Skriv ”JULEHJÆLP GRÆSTED” i beskedfeltet – samt dit navn og cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag.
  • Via mobilepay: 66752. Skriv ”JULEHJÆLP GRÆSTED” i beskedfeltet.

Alle gaver går ubeskåret til julehjælpen. Eventuelle overskydende midler overføres til næste års julehjælp.

Det er første gang i år, at Græsteds kirker og kristne forsamlinger i fællesskab uddeler julehjælp til borgere i Græsted by og omegn. Julehjælpen koordineres af et team af frivillige fra henholdsvis frikirken, folkekirken, LM og IM. Gennem en årrække har Græsted kirke uddelt julehjælp til cirka 40 familier, og Frikirken har internt uddelt julehjælp til udvalgte medlemmer i værestedet Kig Ind. KSA har på den baggrund en forventning om modtage ansøgning om julehjælp fra 50-60 familier / enlige. Derfor håber vi på, at mange vil være med at give en kærlig håndsrækning tiløkonomisk trængte i Græsted og omegn ved at støtte Julehjælpen i Græsted.

Alle er velkommen til hygge i forbindelse med uddelingen af julehjælpen torsdag den 16. december kl. 14-18 på Mosteriet, Holtvej 67, 3230 Græsted.

Ved spørgsmål vedr. julehjælpen er du velkommen til at rette henvendelse til julehjælpens teamleder:

Christopher Aagaard, præst i Græsted Frikirke: 2168 7975 /christopher@graestedfrikirke.dk