Støt os

De frivillige er vores mest værdifulde ressource – fundamentet for vores arbejde.

Nogle gange er helt konkrete, praktiske gerninger den bedste måde at hjælpe på. Og det er præcis det, som Kirkernes Sociale Arbejde i Græsted koncentrerer sig om.  Vi arbejder alle gratis i vores fritid for at hjælpe mennesker og familier i Græsted med små og store udfordringer i hverdagen.

Vi kan gøre endnu mere med din hjælp. Vi håber derfor, at du vil støtte og evt. indgå en partneraftale med foreningen, så vi får endnu flere muligheder for at give andre en håndsrækning.

Små og store bidrag kan indbetales via MobilePay: 66752

Kan virksomheder gøre en forskel?

Et partnerskab med KSA styrker virksomheders CSR-profil og åbner nye netværk.  Din virksomhed sender et signal til omverdenen om engagement og social ansvarlighed, ligesom KSA synliggører partnerne i annoncering, på website, facebook og andre materialer.

Men først og fremmest gør det en kæmpe forskel for alle de mennesker, der har brug for en håndsrækning

En partneraftale er et samarbejde

I KSA Græsted er vi taknemmelige for alle bidrag til vores arbejde, vi vil derfor gerne tilbyde dig det partnerskab, som passer dig bedst. Se derfor nedenstående som en form for inspiration – og lad os tage en snak om, hvordan KSA Græsted kan matche dine ønsker og ambitioner.

Hovedpartner

På hvert af KSA Græsteds seks indsatsområder er der mulighed for at blive hovedpartner. Sammen med dig finder vi den indsats, som bedst matcher din virksomhed.

Efterfølgende vil virksomhedens logo naturligvis optræde på alle materialer. For eksempel brochurer, trøjer og veste, hjemmeside og Facebook samt ved omtale i diverse medier og annoncer.

Ligeledes kan du benytte vores logo og aftale på egne relevante materialer, og vi deltager naturligvis gerne med oplæg og indlæg om indsatsen, hvor det måtte være relevant for dig.

En hovedpartneraftale løber i 2 år med et månedligt beløb på min. 2.000 kr.

Profilpartner

Som profilpartner vil din virksomheds logo optræde på vores hjemmeside, ligesom vi gerne bakker op om virksomheden på sociale medier og andre steder det måtte være relevant.

Din virksomhed har mulighed for at sponsorere konkrete arrangementer, ting og/eller ture. Vi deltager gerne i møder om CSR på virksomheden og er åbne for at lave specielle arrangementer efter aftale.

En profilpartneraftale løber i min. 1 år med et månedligt beløb på min. 500 kr.

Støttepartner - for private

Som privatperson har du også mulighed for at støtte op om KSA Græsteds arbejde. Giv et fast beløb om måneden – og gør en forskel. Alle bidrag er naturligvis fradragsberettigede.

Du kan blive fast ”støttepartner” for KSA via Collectpay. Collectpay er en betalingsservice administreret af Blå Kors til fordel for samarbejdende organisationer som KSA.

Gennem Collectpay kan du også give et engangsbeløb.

Du kan også støtte KSA via indbetaling i din bank.  Send beløbet til konto:
Reg. 5059 kontonummer 0001134734.

 Skriv dit navn og cpr.nr. i beskedfeltet hvis du ønsker skattefradrag,

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find os på Facebook

C/O Blå Kors Danmark

Suensonsvej 1

8600 Silkeborg

hjn@blaakors.dk